tiistai 20. syyskuuta 2016

Syyskuun paketti

Niin se syyskuun paketti tuli. Kierroksen ensimmäisen paketin teema aiheutti ainakin mulle päänvaivaa, joten en yhtään tiennyt mitä odottaa sisällöstä.


Kierrätä oli syyskuun teema. Ohjeet kuului näin;

-paketin kasaamisessa oma mielikuvitus rajana 
-Löytyykö omista varastoista parin mieltymyksen mukaisia lankoja ohjeita yms.  joita haluat jakaa parillesi
-herkkujen ei tarvitse olla marinoituja. 

Pakettiin vaadittiin avaamaan välittömästi. Kun pojat näki angry birds teemalla olevat pez ukot repesi Riemu. Huuto jatkui kun löytyi mieluisat pipot, joista meinasi tulla tappelu. Päästiin kuitenkin sopuun ja ovat jo käytössä. Mistä sä sny tiesitkin poikien olevan ryhmä hau ja salama faneja? Mää hihkuin sen sijaan ku näin Maijaa ja Jannea. Tarkoitus on ollut ostaa sitä, mutta tää naurettavasti plussalla oleva lankalaihis estää sen. Lisäksi oli pätkistä, joka kelpaa aina, enkä anna palaakaan lapsille. Ohjeet oli myös mieluisia, pikaisesti ne selasin läpi ja ainakin Pipo pääsee työnalle kun ehdin. 

Kirjekkin oli mukana, vastaan sun kysymyksiin emon kautta kunhan ehdin. Eli eri mainen nappipaketti, ihan mun näköinen! Kiitos! 

3 kommenttia:

  1. Hyvä kun paketti löysi tiensä perille! Sny:t on semmoisia, että ne tietää tai ainakin arvaa, mistä pienet pojat saattaisivat tykätä :)
    Seuraavaan pakettiin mulla on onneksi parempia ideoita. Ja jotain yritän saada juuri sinulle itse tehtyä. T. SNY:si nro 14

    VastaaPoista