sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Popsi, popsi porkkanaa...

Eli porkkana paketti tuli toukokuusta mulle! Kerrankin arpaonni suosi mua. Ja mikä paketti! Kiitokset heti Ruiskaunokille eli sinisen sohvan emäntä ja isäntä. Taannoin lähetin ystävänpäivä vaihdossa isännälle paketin ja siitä mua kiiteltiin vieläkin. Kivahan se oli, kun paketti oli mieluinen. Paketti on ollu mulla jo muutaman päivän, mutta blogi esittelyn laatiminen kesti, kun olin itte lähes 40asteen kuumeessa muutaman päivän.

Tässä se kuitenki on;
Ensi näkemättä tämmönen. Merino extrafine lankaa, ruispalttoo nappeja ja pussi jonka sisältö oli tämmönen. 

Jari Sillanpää kahvi, suklaa nappeja, servettejä, pöytäliina, tulitikkuja ja xylitol pastilleja. Ihana sisältö, kiitoksia todella, todella paljon!

Mua vaivaa edelleen neule laiskuus tai yliannostus, huhti-toukokuu on tuonut lankoihin vaan plussaa. Nyt on alkanu siintää mielessä yks Nina Laitisen malli, johon sny on antanut langat. Jospa se tästä hiljalleen taas. ;)

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Toukokuun paketti

Vähiin käy ennenku loppuu. Nimittäin kierroksen toiseksi viimenen paketti on mun käsissä. Ja mikä sisältö! Sitä ennen toukokuun teemahan oli;

TOUKOKUU

'Hiiren korvat, leskenlehdet, kasvien herääminen, puutarha, äidit ja helluntaiheilat,  raikas vehreys'
- Keväinen asuste esim. kämmekkäät, huivi tms kevään väreissä.

Paketti oli niinku edelliset kerrat hyvin paketoitu teipillä. Hermo meinasi jännityksellä mennä ku sitä revin auki. Mutta kannatti, kattokaapa! 

Kaikille meille jotain! Karkkia, 4kerää mambo lankaa suklaan ruskeana, super wash lankaa violettina, kissalle tikkuja, nappeja, handmade nauhaa ja merkkejä sekä nappeja ja kirje. Wau! Kattokaapa näitä nappeja! 

Tiiän, vähä huono kuva, mutta nään nuo jo niin kirkkaasti tuubihuivin nappeina, jota sny ehdottikin mambo langasta tekemään. Sellasen meinasin tehdä, kunhan innostus kutomiseen taas löytyy. ;) 

Oma tekele oli aivan ihanan herkät kämmekkäät. Ohjeena Tiina kuun 'kujeillen' onkin uusi tekijä, pitää ehdottomasti tutustua, niin ihanat nämä on! 

Viimeisenä oli knit pron kaapelit ja puikot kuulemma kesäkuun pakettia silmällä pitäen. Sitten vastaan snyn kysymyksiin. Kuten jo sanoin, Tiina kuu on mulle outo, mutta tutustun ilman muuta. Langat joita sain on mulle outoja, mutta ihania. Ja viimeisenä, kiitokset perheen kasvun onnitteluista, laitan tähän loppuun pyytämäsi kuvan meidän kaunokaisesta. 
Kuvassa neito on 4kk vanha eli ihan vauva vielä. 

perjantai 13. toukokuuta 2016

Kuulumisia

Välillä kuulumisia. Mulle on iskenyt joku neule laiskuus, ei tahdo sitten millään jaksaa kutoa nyt. Mulla on pari salaista projektia menossa, jotka voin julkistaa vasta ens kuussa. ;) Aika pitkälle aika on taas alkanu kulumaan puutarha hommissa, vaikka koivu allergia on sangen ärhäkkä näköjään tänä kesänä. Myös meijän kissa on alkanu viihtymään ulkona, joskin remmissä valvottuna on. Koitan taas ryhdistäytyä blogin pidossa.

keskiviikko 4. toukokuuta 2016

Huhtikuun sukat

Eli käpyset Niina Laitisen sukkakalenterista. Valmistuvat vähän myöhässä mut parempi myöhään ku ei milloinkaan. ;)

Langaksi valikoitui arvonnan voittajan valikoima keltainen 7veikka, puikot oli 3,5mm paksuset ja ihan ohjeen mukaan mentiin. Lankaa kulu 106g, koko 39. Ihanan pirtsakat sukat tuli, vai mitä?

Ja kuvio lähempää, ihanan nopeasti valmistuva malli. Pakko sanoa että Niina Laitisen sukka mallit on mun lemppareita, kun ovat helppoja, kauniita ja vaihtelevia!



 vastaan ottajan kommentti oli että 'ompa pirtsakat kevät sukat'  ja onhan nämä!