maanantai 23. maaliskuuta 2015

Se on täällä!!! (maaliskuun paketti)

Huono päivä tai päiviä on sattunut nyt useampi perätysten. Eikä tämän päivän vesiräntäsade mieltä piristänyt. Kävin aamupäivällä postissa hakemassa perjantaina tulleen paketin, sisällön tiesin. Matkalla kotiin tuli viesti että jälleen on paketti noudettavissa. Menin 2tunnin sisään toista kertaa postiin, mikä aiheutti aavistuksen kummastusta postissa. Kuvittelin tietäväni mikä paketti siellä on, mutta voi valtava mikä positiivinen yllätys oli se, että olikin SNY maaliskuun paketti.
Maaliskuun teema tässä samaisessa neule ystävä ringissä on

                                           'Vastavärit - Jing & Jang'
- Ystävät voivat olla toistensa vastakohtia ja vastakohdat täydentävät toisiaan. Laitetaan pakettiin vastavärejä (parin lempiväri+vastaväri) sekä niille sopivia ohjeita.
TOIVE:
- Jokaisen kuukauden paketin mukana jotakin itse tehtyä :).

Paketti jo itsessään hienosti vastaväreissä. Maltoin mieleni että sain muksut nukkumaan vaikka koko ajan kutkuttava jännitys liittyen paketin sisältöön vaivasi. Joka kerta kun ohi kävelin,, huomasin hymyileväni kieltämättä kun mietin sitä hetkeä kun sen rauhassa avaan. Voin kertoa omalle sny:lle että lapset olivat valtavan kiinnostuneita paketista ja niitä hiukan kenkutti mennä nukkumaan, ilman että näki paketin sisältöä. Lupaus, että katotaan yhessä aamulla auttoi.


Olipahan paketti! Vastaväriksi oli valikoitu violetti ja keltainen. (7veikka) Lisäksi oli suklaanruskea nalle, jolle ei sinänsä vastaväriä löytyny. Teen näistä jotain itselleni, kunhan ehin suunnitella mitä. Lisäksi oli turkoosit Kalajoki sukat, mistä ihmeestä tiesitkin mun suunnittelevan näitä teon alle? Kirjeen mukaan iso suklaapupu on mulle ja kinderit lapsille, eivät ole allergisia huoleesi vastaten. Ovat varmasti aamulla innoissaan nuista. Lisäksi oli kismet ystävälle tekstillä sekä partylite tuikkivat kynttilöitä tuiksuina kurkku-inkivääri-minttu (vihreä)  sekä mansikka-raparperi (vaaleanpunainen) lisäksi oli vielä kirje. Iso kiitos paketista, nämä menee ehdottomasti käyttöön, kunhan saan aikataulun kohdalleen! 

tiistai 17. maaliskuuta 2015

Hyvin ja huonosti...

Lapsi pyysi jokin aika sitten lapaset. Itse valitsi langan, joka on ikivanhaa manu-lankaa (miehen mummin jäämistöstä) ja vaati myös kuvaksi nipsun kuvaa. Noh, äiti teki lapaset päivässä, mutta nipsu - tuo pirulainen - aiheutti ongelmaa. Kokeilin ensin kutoa normaalia kirjoneuletta kuvasta, mutta pieni lapanen ja iso kuva ei miellytä perfekstionistin silmää. Päätin kokeilla helpoksi mainostettua silmukan jäljentämistä valmiiseen työhön. Joo-o... Meni ilta ja jos toinen, vaihtu kuva ja hermot meni. Näköjään mä en pysty erottaa silmukoita kunnolla toisistaan valmiissa työssä (lieneekö vika iässä vai hajataitossa ;)) mut lapsi sai tyytyä perus lapasiin. Onneksi lapsen mielestä ne on siltikin hienot, vaikka itseäni harmittaa.

No, pitää kutoa itseänikin miellyttävät lapaset lapselle kun käyttöön saannilla ei ole niin kiire. Nyt pääsi lapsen kasvu yllättämään ja edelliset oli jäänyt yössä pieneksi ;) 

Käsityö on välineurheilua parhaimmillaan ;)  ohessa tilaamani paketin sisältö Kiinasta. Varmaan Arvaa kuinka suosittu lelu langan kerijä on. Suomessa maksaa 60-70€ käsityöliikkeissä mut Kiinasta melkeen Ilmainen. 

Katsokaa nyt kuinka hienoja keriä se rullaa - ja paljon nopeammin ku ite kahdella kädellä perinteisesti. ;) 

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Kesken eräisiä töitä...

Mulla on tapana kutoa useita projekteja yhtäaikaa. Kun uuen aloittaminen kiinnostaa menossa olevaa enemmän, niin pakko vaan alottaa. Nytkin on kesken 3 eri työtä ja pari seuraavaa jo mielessä, hain jo langat niihin esille. Sitä ennen sain sentään yhen Iisakin kirkon valmiiksi....

Lapseni toivoi tiikerisukkia. Lankana safari hjärtegarn Lanka. Iisakin kirkko siksi, että 2.5mm puikoilla kutominen on mulle todella hidasta. Haluan heti valmista.

Onnellinen omistaja on jalan kooltaan n 24-25. Vielä on pari projektia, joita lapsi toivoo, kivahan se on että lapsi esittää toiveita, mutta vähempi hiostus työn valmistumisesta riittäisi. 

perjantai 13. maaliskuuta 2015


Salainenneuleystava on netissä  oleva keväinen 4kk kestävä rinki, johon osallistun ensimmäistä kertaa. Tähän mennessä on saatu kortti, josta kuva ohessa.



Jännityksellä odotan ekaa pakettia. ;) 

Morjens

Koskaan ei pitäs sanoa ei koskaan. Näin sanoin kun kyseltiin uutta blogia. Noh, eksyin Satun blogiin yhä toistuvasti ja kappas - ennenku huomasin niin olin pykänny tän pystöön. En kauhean aktiivisesti ehi päivittelee 2 alle 3v kullanmurua pitää kyllä kiireisenä.


Kuvia tulevista töistä tulee myöhemmin, tässä eräät tekeleeni ystävälle pitkät ystävänpäivä sukat, 7veikka lankana.